A DOLGOK MIÉRTJE

2017. március 20. 21:20 - Vigh Zsolt

Avagy hogyan jött ez a blog...

Ahogy a facebook bejegyzésben olvashattátok az új helyek felfedezése már gyerekkorom óta izgalomba hoz. Nem volt ez másként sem az elmúlt héten.

Párommal egy kis kikapcsolódásra indultunk Egerbe, viszont mielőtt neki vágtunk volna az útnak, keresgéltünk az interneten, hogy mit érdemes meglátogatni. Elsősorban gasztroturistának valljuk magunkat, így elsőként a éttermek, kávézók, cukrászdák és borozók ajánlatait néztük meg. Meglepő módon elég kevés támpontot találtunk. Volt egy-két oldal, ahol felsoroltak pár helyet, viszont nem írtak különösebb értékelést, az olvasók nem szólhattak a cikkhez, hogy további helyeket ajánlhassanak, így nem volt más választásunk, minthogy nyakunkba vettük a várost és mi kerestük meg a jó helyeket.

pexels-photo-297755.png

Az egyik borozóban ülve beszélgettünk, amikor felmerült az ötlet, mi lenne ha létrehoznánk egy blogot, ahol tudnánk egymásnak országosan ajánlani különböző vendéglátó egységeket, szórakozási lehetőségeket, látnivalókat. Egy ilyen oldallal már az indulás előtt kinézhetjük, hogy miket akarunk meglátogatni, megspórolva a keresgéléssel eltöltött időt.

Hamarosan kialakítunk egy adatlapot, melyre a különböző látni- vagy kipróbálnivalók elérhetőségeit és az ajánlatotokat tudjátok felvinni. Kérünk titeket, hogy ezt küldjétek el a hellomustgo17@gmail.com címre, és kitesszük az oldalra, valamint megosztjuk facebookon is, hogy minél több emberhez eljusson. Emellett egy értékelő rendszert is kidolgozunk, ami egy ötfokozatú skála lesz, kezdve az "abszolút nem ajánlomtól" a "must go-ig".

Későbbiekben tovább fejlesztjük a brandet saját honlappal és alkalmazással (melyben már navigáció is lesz beépítve, hogy könnyen megtaláljátok a kedvenc helyeket). Mindehhez a ti segítségetek kérjük, hogy minél több étterem, bár, kávézó, látnivaló gyűljön össze és tudjuk folyamatosan frissíteni.

Hiszem, hogy sokan vannak az országban, akik szeretnek utazgatni, és kíváncsiak a legjobb, legmenőbb, leghangulatosabb és további legleges helyekre. Ha te is egy vagy közülünk, írj egy e-mailt vagy üzenetet facebookon és mi segítünk megtalálni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mustgo.blog.hu/api/trackback/id/tr7412351111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joszip 2017.03.25. 08:31:17

Nagyon jó ötlet. Lett volna 20 éve. Legközelebb ha mentek Egerbe, nézzétek meg nyugodtan a tripadvisort, szerintem minimum 50 egri étterem fenn van.

Vigh Zsolt 2017.03.25. 09:37:46

Kedves joszip!

Köszönöm a tippedet. Kerestem neten elég sok helyen a látogatásra érdemes helyeket, több-kevesebb sikerrel. A tripadvisort sajnos kihagytam, ami lehet, hogy hiba volt részemről, viszont így megmaradt a felfedezés élménye. Továbbá beszélgetésbe elegyedtem nagyon kedves és érdekes emberekkel a keresgélés közben. Valamint az, hogy nem az én ötletem volt az első, még nem jelenti azt, hogy nincs létjogosultsága.
süti beállítások módosítása